Vylučte z jídelníčku sladkosti, koláče, cukr, med. Vysoký příjem cukrů zabraňuje imunitnímu systému pracovat naplno a zahleňuje organismus.
Omezte příjem tuků.
Jezte jenom lehce stravitelnou stravu, ať zbytečně nezatěžujete tělo.
Nejvhodnější jsou krátce povařená zelenina, těstoviny nebo rýže.
Výborné jsou i zahuštěné zeleninové polévky.
Osvěžující jsou i vařená jablka nebo hrušky se skořicí, které snižují teplotu.
Zdroj: Renata Raduševa Herber
Obrázek: internet
Jarmilko, dobré rady. Nevěděla jsem, že vychlazené kompoty z jablek a hrušek se skořicí snižují teplotu. Měj se hezky a buď zdráva. :-)
OdpovědětVymazatTaké mě to překvapilo. Naštěstí to nepotřebuji, protože když mám 37°C, tak jsem na umření.
OdpovědětVymazatMěj se hezky a opatruj se! ☺